Hvem er vi?

 
 
DIA_Billede_018-2.jpg
 
 

Det helt rigtige badeværelse

Vi er specialiseret i renovering og udvidelser af badeværelser i huse og lejligheder. Vi tager os af hele processen, fra idé til færdigt byggeri, til en samlet fast pris.

Når du benytter os til dit badeværelsesprojekt, skal du kun være i kontakt med én person igennem hele forløbet. Du skal ikke bekymre dig om dialogen med forskellige håndværkere, tidsplaner, indkøb af materialer osv. - alt dette ordner vi.

Er vi så dyrere, end hvis du styrer hele processen selv? Nej, det er vi sådan set ikke. De penge, som vi tjener på hvert badeværelse, henter vi også i besparelser for dig som kunde, da vi har gode rabataftaler hos alle vores leverandører. Nogle gange kan vi endda få så gode priser, at vi faktisk ender med at være billigere, end hvis du stod for det hele selv.

Vores holdning til håndværk er, at hvert badeværelse er en personlig proces, og derfor finder du ikke en automatisk prisberegner på vores hjemmeside. Derimod er du altid velkommen til at kontakte os, og vi kommer gerne ud og tager en uforpligtende snak om mulighederne i netop dit projekt.